Starodávná metoda Bellussera je založená na rentgenovém systému, obvykle běžném v regionu Venet...
Blog
Cava je šumivé španělské víno s označením původu, bílé nebo růžové, vyráběné tradiční metodou ve špa...
Kofein. Téměř synonymem pro kávu. Kolem ní vzniklo mnoho mýtů. Co to je a jak to ovli...
Když mluvíme o kávě, lidé se obvykle odvolávají na plody jednoho konkrétního druhu kávovníku: C...
Máte rádi chuť a aroma vaší oblíbené kávy? Poznáváte jeho nové odrůdy pocházející z celého světa? Po...
Velikost kávových zrn Screening - např. 17/18 Jedno ze základních kritérií pro hodnocení zelených ...
Následující označení je obvyklé pro různé stupně pražení: světlé pražení: bledé nebo skořicové pr...
Stále větší počet spotřebitelů hledá různé příchutě v závislosti na denní době, párování a osobním v...
Produkovat kvalitní směsi, které lze ocenit v kavárnách Dersut, znamená velmi pečlivě se zaměřit na ...
Při výběru vína můžete narazit na označení, která garantují kvalitu vína. V Itálii se nejčastěji můž...
Od roku 1933 rodina Sutto s láskou a oddaností pokračuje ve významné vinařské tradici. Tři generace,...
Reforma Prosecca začala v roce 2010. Konsorcium pro ochranu DOC bylo schopno přinést novou...
Rádi byste měli ve své firmě kávu, která Vaše zaměstnance nakopne a dodá jim okamžitou energii? Zá...