Čaj infuze z ovoce Moulin Rougue 400 g

Čaj infuze z ovoce Moulin Rougue je směs založená na lesních jahodách, jablku a kiwi. Osvěžující a příjemné - v zimě hřejivé a v lete chladí. Může se pít kdykoliv během dne.

Dostupnost Skladem (>5 ks)
Můžeme doručit do:
24.4.2024
Možnosti doručení
Kód: 353
519 Kč 463 Kč bez DPH 130 Kč / 100 g
Čaj infuze z ovoce Moulin Rougue 400 g
Exkluzivní nabídka
Exkluzivní nabídka
dovozce prémiových produktů
Dárek k objednávce
Dárek k objednávce
možnost výběru
Doprava zdarma
Doprava zdarma
při nákupu nad 1990 Kč
Přes 20 000 možností
Přes 22 000 možností
Zásilkovna | Balíkovna | GLS Parcel Shop

Čaj infuze z ovoce Moulin Rougue je směs založená na lesních jahodách, jablku a kiwi. Osvěžující a příjemné - v zimě hřejivé a v lete chladí. Může se pít kdykoliv během dne. Lesní jahoda se může pochlubit bezpočetnými blahodárnými, čisticími, antirevmatickými a antioxidačními vlastnostmi posílenými přítomností jablka a kiwi.

  • Složení: kousky jablka 35%, šípky, ibišek, přírodní aroma, kousky kiwi 0,9%, kousky jahod 0,2%.
  • Obsah balení: 400 g
  • Porce: 2 g

Příprava: 95 ° - 100 ° C / 4 - 7 MIN 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Od roku 1949 převzala hraběcí rodina Caballini ze Sassoferata malou pražírnu kávy, která v té době fungovala pouze 2 roky - Dersut Caffè z Conegliana.

V letech krátce po druhé světové válce byla káva velkým luxusem, který si mohlo dovolit pouze „pár vyvolených“. Právě nedostupnost kávy se pro rodinu Caballini stala tím největším motorem v rozvoji svého podniku. Díky svému obchodnímu duchu, pro který byla kvalita výrobků na prvním místě, firmu rok po roce stále více rozšiřovala. Hlavními styčnými body byly pro italskou firmu s kávou Benátsko, Trentino Alto Adige a Furlánsko. V roce 1954 bylo založeno seskupení pražíren kávy oblasti Triveneto, jejíž je Dersut zakládajícím členem. Toto seskupení je dodnes aktivní a v roce 2015 se rozšířila do celé Itálie.

RODINA GIANFRÉ

Byla to Elisabetta Gianfré, manželka hraběte Vincenza Caballiniho ze Sassoferrata, kdo chtěl převzít firmu Dersut Caffè z Conegliana Veneta a přeměnit ji ve společnost, která bude mít v budoucnosti úspěch. Zájem o tento obor je rysem rodiny: otec Luigi obchodoval se surovou kávou v Terstu, zatímco bratr Armando byl ve stejném městě majitelem Excelsior Industria Caffè Torrefatto. Tyto dvě firmy, které jsou obě do dnešní doby rodinnými společnostmi, spolu během let plodně spolupracovaly a staly se styčným bodem pražíren v oblasti Triveneto.

RODINA CABALLINI ZE SASSOFERRATA

Vincenzo Caballini ze Sassoferata, mladý muž s prestižní funkcí ve společnosti Fiat v Terstu, se v roce 1949 přestěhoval do Conegliana s manželkou Elisabettou, aby si splnili sen řídit pražírnu. Díky jemu dosáhla firma Dersut prvních úspěchů na trhu, takže mu byl pro jeho projevené průmyslové schopnosti v roce 1960 udělen titul Rytíře Italské republiky za zásluhy.

V sedmdesátých letech vstoupil do firmy i syn Giorgio, který je současným jednatelem, a po něm v devadesátých letech i Lara, vnučka zakladatele, která mu pomáhá s řízením firmy. I doktorka Giulia, mladší dcera hraběte Giorgia, se připravuje na vstup do firmy. Historie firmy Dersut je historií tří rodinných generací a bude pokračovat i v příštích desetiletích.