Red Passion

Red Passion_botego-min

V zimě si často lahodíme na exotických plodech. Vedle dokonale zažitých banánů, pomerančů a mandarinek, si občas pochutnáme i na ananasu, granátovém jablku nebo třeba mučence. Až ji příště objevíte v regálu, přihoďte do košíku i Campari a nějaké slušné prosecco. Nebudete litovat.

Budeme potřebovat:

  • 3 cl Campari
  • čerstvá mučenka
  • dobré vychlazené kvalitní prosecco na doplnění

Jak na to:

  • Sklenici si předem vychladíme v mrazáku nebo ji nachladíme kostkami ledu.
  • V šejkru bez ledu smícháme Campari a čerstvou mučenku.
  • Pakliže jsme sklenici chladili ledem, odstraníme jej a vodu slijeme.
  • Do sklenice přes sítko přecedíme směs Campari s mučenkou a doplníme proseccem.
  • Na závěr můžeme ozdobit semínky mučenky z šejkru.