Bedin Prosecco Treviso DOC Frizzante 0,2 l

Bedin Prosecco Treviso DOC Frizzante má světlou slámovou barvu se zelenkavými odstíny, s krémovou pěnou a jemnou perzistencí. Ovocná vůně křupavé hrušky a zeleného jablka se zajímavým středomořským kořením a květinovými nuancemi. Chuť je harmonicky vyvážená se suchým podtónem díky dobře prezentované kyselince.

Dostupnost Skladem (>5 ks)
Můžeme doručit do:
2.5.2024
Možnosti doručení
Kód: 862082
73 Kč 60 Kč bez DPH 37 Kč / 0.1 l
Bedin Prosecco Treviso DOC Frizzante 0,2 l
Bedin Prosecco Treviso DOC Frizzante 0,2 l min
Novinka Tip
Exkluzivní nabídka
Exkluzivní nabídka
dovozce prémiových produktů
Dárek k objednávce
Dárek k objednávce
možnost výběru
Doprava zdarma
Doprava zdarma
při nákupu nad 1990 Kč
Přes 20 000 možností
Přes 22 000 možností
Zásilkovna | Balíkovna | GLS Parcel Shop

Bedin Prosecco Treviso DOC Frizzante má světlou slámovou barvu se zelenkavými odstíny, s krémovou pěnou a jemnou perzistencí. Ovocná vůně křupavé hrušky a zeleného jablka se zajímavým středomořským kořením a květinovými nuancemi. Chuť je harmonicky vyvážená se suchým podtónem díky dobře prezentované kyselince.

  • ZráníPrimární fermentace probíhá při nízké teplotě, aby se zachovaly čerstvé ovocné příchutě, které jsou typické pro odrůdu Glera. Sekundární kvašení probíhá metodou Charmat.
  • Období sklizně: První polovina září.
  • Původ hroznů: Hrozny pocházejí z úpatí „Colli Asolani“, hladké kopce na severozápadě Trevisa.

Párování

Ideální jako aperitiv, vhodné k všestranné kombinaci s jídlem.

Servírování

Servírujte chlazené na 6 až 8° C.

Sklep

Società Agricola Colli Asolani di Bedin E. & C s.s., Cornuda (TV) Itálie.

Doplňkové parametry

Kategorie: Prosecco
Typ: Perlivé / Šumivé
Odrůda: Glera
Barva vína: Bílé
Přívlastek: DOC Treviso
Objem: 0,2 l
Obsah cukru: Brut / Extra Dry
Obsah alkoholu: 11 %
Zbytkový cukr: 12 g/l
Teplota podávání: 6 - 8°C
Uzávěr: Šroubový uzávěr
Vinařská oblast: Treviso
Země původu: Itálie

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Historie sahá do počátku roku 1900, kdy Giovanni Bedin začal pěstovat vlastní vinnou révu. Jeho syn Giacomo, zdědil otcovu vášeň pro zemi a roku 1948 koupil statek v Cornudě. Zde, v úrodných kopcích, zasadil první vinice a předal je zase svému synu Giovannimu.

V pozdních 60. letech propagovali první „Mostra del vino“ v Cornudě, tradiční výstavu vína, která přispěla k posílení vztahu mezi územím, jejími obyvateli a víny. Enrico Bedin, současný majitel, a jeho bratři Luigi, Denis a Damiano vstoupili do společnosti a postupně ji transformovali z tradiční farmy na moderní vinařství. Dnes má Società Agricola Colli Asolani 40 hektarů vinic.