Uzené speciality
Uzené vepřové speciality z Itálie jsou známé svou bohatou chutí a komplexními výrobními technikami, které se často předávají z generace na generace. Jsou vyráběny s velkou péčí a často používají regionální koření a techniky, což jim dodává jedinečný charakter. Jsou skvělé samy o sobě, jako součást antipasti, nebo jako ingredience v široké škále italských jídel.
Značky

Campagnoto piccante je pikantní salám vyrobený z vybraného čerstvého italského masa, ochucený solí, sladkou a pálivou paprikou a divokým fenyklem....

Campagnoto dolce je jemný salám vyrobený z vybraného čerstvého italského masa, ochucený solí, sladkou paprikou a divokým fenyklem. Zraje přibližně...

Svým kulatým tvarem, připomínajícím bochník chleba, je “Mangiottella“ s bylinkami řemeslný salám vyrobený z vybraného, libového italského...

Svým kulatým tvarem, připomínajícím bochník chleba, je “Mangiottella“ s kurkumou řemeslný salám vyrobený z vybraného, libového italského...

Svým kulatým tvarem, připomínajícím bochník chleba, je “Mangiottella“ s chilli papričkou řemeslný salám vyrobený z vybraného, libového italského...