Taralli slané kroužky multi-cereální 200 g

Taralli slané kroužky multi-cereální představují jedinečný produkt apulské pekařské tradice. Jsou vyrobeny z měkké pšeničné mouky, bílého vína, extra panenského olivového oleje a jsou zdravým a chutným občerstvením.

Položka byla vyprodána…
Dostupnost Objednáno u dodavatele
Možnosti doručení
Kód: LIT0007
110 Kč 98 Kč bez DPH 55 Kč / 100 g
Taralli slané kroužky multi-cereální 200 g
Exkluzivní nabídka
Exkluzivní nabídka
dovozce prémiových produktů
Dárek k objednávce
Dárek k objednávce
možnost výběru
Doprava zdarma
Doprava zdarma
při nákupu nad 1990 Kč
Přes 20 000 možností
Přes 22 000 možností
Zásilkovna | Balíkovna | GLS Parcel Shop

Taralli slané kroužky multi-cereální představují jedinečný produkt apulské pekařské tradice. Jsou vyrobeny z měkké pšeničné mouky, bílého vína, extra panenského olivového oleje a jsou zdravým a chutným občerstvením.

Jsou ideální jako chutná svačina, na občerstvení během Aperitivo, což je odpolední pauza spojená s drinkem nebo se mohou podávat spolu se sýrem, salámem a olivami, skvělé jsou k vínu, se zeleninou, ale také jako alternativa místo chleba a pečiva.

Tajemství jejich křupavosti je v jejich tepelné úpravě. Proto ještě předtím, než jsou taralli vloženy do trouby k pečení, se rychle ponoří do vařící vody po dobu několika sekund, aby se jim vytvořil hladký a lesklý povrch.

Konzumovat se mohou studené, ale je možné je i mírně ohřát.

Složení

Pšeničná mouka, celozrná mouka, žitná mouka, ječmen, oves, slunečnicová semínka, sezamová semínka, slad, olivový olej z pokrutin, kypřící látky, extra panenský olivový olej 5%, bílé víno, jedlá sůl.

Skladování

Skladujte v chladném a suchém místĕ. Po otevření uchovávejte v sáčku, jež je zachová čerstvé, křupavé a křehké.

Země původu

Itálie, region Apulie (Puglia)

Výživové údaje na 100g 

Energetická hodnota 1913 kJ/455 kcal
Tuky 15,7g
z toho nasycené mastné kyseliny 2,2g
Sacharidy 66,8g
z toho cukry 1,26g
Vláknina 2,3g
Bílkoviny 10,5g
Sůl 1,91g

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: